Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Ezoforum to największe forum ezoteryczne w Polsce jednak niestety zaczynają mnie napotykać powiadomienia o błędzie 500.
Wiadomość dodana po 04 min 36 s:
Mam nadzieje że to nic poważnego i w końcu zniknie ten problem. Pomimo że jestem tam zbanowany to nie życzę im tam złego.
"Ból po stracie jest tak silny, jak silna była więź"
Forum - ezoforum.pl - nie umrze.
Trwa ono przez lata i nadal będzie istniało.
Zmienił się w ciągu ostatnich paru lat - jego administrator i moderatorzy tego forum ( np. Zosia i "Beneton " ... )
Każdy mądry i chcący coś zrobić na tym forum - został wcześniej czy później - zbanowany -
I ja, Mikesz - także zostałem kiedyś ( parę lat temu ) - zbanowany na tym forum... - ( wtedy byłem pod innym nickiem )
Być zbanowanym na forum ezoforum.pl - to jest nawet pewien - zaszczyt ( że tak się wyrażę ).
Tylko najlepsi tego doświadczają ...
Ci , którzy , chcą ( chcieli ) - wnieś coś nowego w to społecznościowe forum i Ci, którzy mają ( mieli ) odmienne zdanie niż inni ... - zostają ( zostali ) odrzuceni z tego forum ...
Ja jednak czuję pewien sentyment do tego forum.
Tak naprawdę ... - to tam uczyłem się Tarota ... wróżb i podejścia do Kart.
Ja w ogóle zaczynałem od ezoforum.pl ...
Życzę - tak jak BPW - wszystkiego dobrego temu forum, bo naprawdę warto, aby ono wciąż istniało ... -
Mikesz
Ostatnio edytowany przez Mikesz (2021-05-11 19:25:57)
Ty też jesteś tam zbanowany? Nawet nie wiedziałem. Teraz Administratorami są Marcin i Ismer. fajnie sie z Ismer gada. To właśnie dzięki niej doszedłem aż tu i mam to forum. Pomimo że mnie zbanowała jesteśmy teraz znajomymi (być może przyjaciółmi). Ja też zacząłem od ezoforum i mam sentyment i żałuję że byłem "odmienny" bo teraz jedynie rozmawiam tam z wildwoodem, nadzieją zoją i Ismer.
Wiadomość dodana po 01 min 55 s:
Mogę dodać że jestem jedynym zbanowanym który nadal jest aktywny.
Ja byłem kiedyś zbanowany niemal we wszystkich ezoterycznych forach istniejących swojego czasu - w Polsce ... -
Podaję przykłady : ezoforum.pl , Kartylosu.pl ( pozdrawiam administratora - Ismenę ), Dobrytarot.pl ( pozdrawiam moderatora forum - Krystynę ), noweezo.pl , BytZbiorowy.pl i wiele, wiele innych, nie pamiętam już ich nazw ... itp ... itp ...
A to jeszcze nic ... Bylem zbanowany i to 2 razy na forum - ezotop.pl !
Przez nieistniejącą - już "Belladonnę" ( niby super moderatora ) oraz przez samego także nieistniejącego już Vojciecha - niby administratora forum...
Potem mnie przepraszali, ban skasowali, zapraszali ponownie na forum ...
Jest tylko jedno forum w Polsce, gdzie mnie jeszcze nie zbanowano ...
- Jakie ...? Które ... ? - ktoś pewnie zapyta ciekawy w tym temacie.
- Moje własne ... - odpowiem ... -
- http://wrozbytarota.pun.pl/
Mikesz
Ostatnio edytowany przez Mikesz (2021-05-13 20:21:07)
ezoforum.pl
Tu też jestem zbanowany. (Pozdrawiam Ismer)
Kartylosu.pl
Tu jeszcze nie jestem. (Także pozdrawiam Ismene)
Dobrytarot.pl
Tu też jestem zbanowany za wiek. (Nadal jestem zły na administracje tamtego forum!)
noweezo.pl
Jestem tam zarejestrowany ale forum dawno umarło. Rzadko się tam pisze.
BytZbiorowy.pl
Poszperałem w Internecie, to forum zostało usunięte.
Jestem zarejestrowany jeszcze na:
+ Witchcraft.com.pl - jeszcze nie jestem zbanowany
+ Paranormalne.pl - niektórzy mnie tam nie lubią (Tak chodzi mi o ciebie "Książe Zła")
+ Forumezo.pl banują tam każdego nowego.
+ i kilku innych forach ale nie pamiętam nazw.
Strony: 1